Projecten uit het verleden

2023 - Gala - Lustrum JCI Veurne Westkust

Op zaterdag 22 april 2023 vierden we ons 50-jarige bestaan met een onvergetelijk Lustrum Gala in de Normandie te Koksijde. Het thema van de avond was "Pirates of the Caribbean", en onze gasten werden aangemoedigd om hun piratenkledij aan te trekken voor een avond vol avontuur en plezier. Het gala diende niet alleen als een viering van onze rijke geschiedenis, maar ook als een blik op onze toekomstige doelen. Het bood een prachtige gelegenheid om nieuwe vriendschappen te smeden en oude vrienden opnieuw te ontmoeten. De avond was gevuld met een heerlijke receptie, een verrukkelijk driegangenmenu, een all-in drankformule en een rumbar die perfect aansloot bij het thema.

 

 

Jobconnect 2023

Op vrijdag 28 april 2023 organiseerde JCI Veurne-Westkust in samenwerking met partners een indrukwekkende Jobbeurs-Afterwork op de site van Furnevent in het bedrijvenpark te Veurne. Dit evenement bracht jongeren, werkzoekenden en bedrijven uit de regio Westkust samen met als doel connecties te leggen en vacatures uitvoerig te bespreken. Na de jobbeurs volgde een "afterwork", waarbij werknemers van de vertegenwoordigde bedrijven ook van harte welkom waren om waardevolle contacten te leggen. Dit evenement bood met name kansen voor technische profielen die doorgaans lastig te vinden zijn.

Daarnaast is het met trots dat we melden dat de commissie achter "Jobconnect 2023" niet alleen de interne award voor beste commissie van het werkjaar 2022-2023 heeft ontvangen, maar ook de nationale award voor Best Inter-organization Collaboration Project heeft mogen in ontvangst nemen.

 

Gastspreker Conny Vandendriessche

JCI Veurne-Westkust kijkt terug op een inspirerende avond met Conny Vandendriessche, de self-made onderneemster in het vakgebied van Human Resource. We willen graag alle aanwezigen bedanken die zich op 8 december 2022 bij ons hebben gevoegd voor deze bijzondere sprekersavond in Feestzaal 't Groot Moerhof te Adinkerke. Het was een avond vol inzicht en inspiratie.

Wij kijken met veel voldoening terug op deze bijzondere avond en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij andere evenementen.

Het verheugt ons ook te kunnen melden dat deze bijeenkomst de nationale award heeft ontvangen voor het Best Local Business and Entrepreneurship Program.