Header Gala

Uitnodiging

Beste leden en vrienden van JCI Veurne-Westkust,

We hebben het genoegen u uit te nodigen voor ons 50 jarige Lustrum Gala op zaterdag 22 april 2023 in de Normandie te Koksijde. Dit zal een avond zijn om nooit te vergeten, met als thema "Pirates of the Carribean". Trek je piratenkledij aan en bereid je voor op een avond vol avontuur en plezier.

Ons Lustrum Gala is een kans om onze rijke geschiedenis te vieren en om onze doelen voor de toekomst te bespreken. Het is ook een gelegenheid om nieuwe vrienden te maken en oude vrienden terug te zien, en om te genieten van een heerlijk diner en entertainment.

Tijdens deze avond wordt er voorzien in een receptie, driegangenmenu en all-in formule van drank. Bovendien hebben we een in thema passende rumbar waar u kunt genieten van heerlijke rumcocktails (niet inbegrepen in de all-in formule). Dit alles in een sfeervolle omgeving die volledig in het teken staat van ons thema.

Hoewel het zeer gewaardeerd wordt als u zich kleedt in piratenkledij, is dit niet verplicht. Dus voel je vrij om je te kleden zoals je wilt en je toch onder te dompelen in de feestelijke sfeer.

Adres: Koninklijke Baan 1, 8670 Koksijde

"Avast, me hearties! Come join our crew, for a night of swashbuckling fun with JCI Veurne-Westkust, where the rum flows as freely as the sea!"

Het JCI Veurne-Westkust Lustrum Gala Comité

Inschrijven

Vervoeg je nu bij onze crew en maak mee deel uit van deze onvergetelijke ervaring! Schrijf je in voor ons evenement en mis deze epische avond niet! De prijs om deel te nemen is €135. De inschrijvingen sluiten op 8 april 2023. Wees er snel bij, want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.


Join our crew

Locatie