Projecten werkingsjaar 2023-2024

Dinner in the Dark

Bent u klaar voor een onvergetelijke zintuiglijke reis? Kom op 10 februari 2024 naar 't Groot Moerhof in Adinkerke en beleef "Dinner in the Dark". Tijdens dit unieke evenement wordt uw zicht volledig ontnomen. In de duisternis willen we de leefwereld van slechtzienden en blinden nabootsen, waarbij u volledig moet vertrouwen op uw andere zintuigen.

Het menu blijft geheim tot het einde van de avond, en de bediening gebeurt in volledige duisternis. Maak deel uit van deze bijzondere reis en ontdek de kracht van uw zintuigen.

Voor meer informatie en deelname, bezoek onze webpagina. Bereid u voor op een avond vol smaak, geur en verrassingen!

 

West-Vlaamse Jonge Ondernemer

JCI nodigt u uit voor de spannende awardshow in 2024. Na Tineke Serru van Extra Power, wie wordt de 11e winnaar van deze prestigieuze titel?

De onthulling vindt plaats tijdens de finale, een viering van jong ondernemerschap en innovatie. Voorrondes beginnen op provinciaal niveau, waar de meest veelbelovende ondernemers worden geselecteerd. De West-Vlaamse winnaar gaat door naar de Vlaamse finale.

Kom en ontdek de toekomst van ondernemerschap op https://www.wvljo.be/. Bereid u voor op een inspirerende avond vol zakelijk talent en veelbelovende ondernemers!