Header JCI Jobconnect

Concept

icon 'Jobinterview'

Jobbeurs

Met de jobbeurs willen werkzoekenden en werkgevers samen brengen op één locatie, om zo de kans op succesvolle werving te vergroten. Tijdens onze jobbeurs kunnen werkgevers in contact komen met potentiële kandidaten en de sollicitatiegesprekken voeren. Daarnaast biedt het werkzoekenden de mogelijkheid om meer te leren over de arbeidsmarkt en verschillende carrièremogelijkheden.

icon 'Cooperation'

Netwerken

Tijdens onze jobbeurs en afterwork event willen we niet alleen werkzoekenden in contact brengen met potentiële werkgevers, maar ook de mogelijkheid bieden om te netwerken met andere professionals. We willen we deelnemers aanmoedigen om contacten te leggen en ideeën uit te wisselen met anderen in de branche. Daarnaast willen we bedrijven onderling met elkaar in contact brengen, om de kans op samenwerking en nieuwe zakelijke kansen te vergroten.

icon 'Afterwork'

Afterwork

Ons afterwork event heeft als doel om een ontspannen sfeer te creëren na een lange werkdag. Tijdens het evenement willen we deelnemers de mogelijkheid bieden om te netwerken en nieuwe contacten te leggen, terwijl ze genieten van een hapje en een drankje. Met muziek en entertainment willen we een informele sfeer creëren waarin deelnemers zich op hun gemak voelen en kunnen ontspannen na een lange dag werken.Programma

 • Donderdag 27 april


  • 09u00-11u30 -> Techniekevent LAGER ONDERWIJS
  • 11u00-13u00 -> Netwerkmoment Scholen en Ondernemingen
  • 13u00-15u30 -> Techniekevent LAGER ONDERWIJS

 • Vrijdag 28 april


  • 14u00-17u30 -> Jobconnect
  • 17u30-22u00 -> Afterwork


icon 'Visual'

Jobconnect

Op vrijdag 28 April 2023 organiseren JCI Veurne-Westkust en partners een Jobbeurs-Afterwork die zal doorgaan in het bedrijvenpark te Veurne op de site van Furnevent. Daarbij willen we ten eerste de jongeren (met name laatstejaars) vanuit de omliggende scholen in contact brengen met de vele (soms ook nog onbekende) mooie bedrijven die onze regio Westkust bezit. Ook (jong) werkzoekenden zijn welkom en het event biedt een mooie opportuniteit voor de bedrijven om hun activiteiten & bijhorende vacatures toe te lichten. Zeker voor technische profielen raken deze niet steeds makkelijk ingevuld.

Na een drietal uur jobbeurs, waar men kennis maakt met de bedrijvenstanden, schakelen we over op een "afterwork", waar naast de aanwezigen op de jobbeurs, ook werknemers van de vertegenwoordigde bedrijven van harte welkom zijn. Zo kan men letterlijk vele mooie connecties leggen en wie weet, vloeien er hier en daar ook ingevulde vacatures uit voort.

Technoboost

Op donderdag 27 april organiseert Technoboost een techniekevent waarbij, aan de hand van actieve demo’s en workshops, leerlingen uit het 5e leerjaar lager onderwijs geïnspireerd worden en kennis maken met de technische jobs die bedrijven in onze regio op heden aanbieden. Betrek een inspirerende medewerker bij de activiteit en zet uw sector in de kijker, neem de leerlingen mee op ontdekkingsreis en laat hen zien dat de wereld van techniek heel breed is en meer omvat dan ze in eerste instantie misschien denken!

Wanneer u deelneemt aan het technoboost event op 27 april dan kan u ook gratis* deelnemen aan de JCI Jobconnect Info & Afterwork op 28 april.

*Technoboost voorziet in de kost voor een standplaats basic (Bronze). Voor een uitgebreider pakket betaalt u enkel de meerkost.

icon 'Technoboost'

Deelnemen

We zijn verheugd om aan te kondigen dat alle deelnemerspakketten voor Jobconnect zijn verkocht. Dit betekent dat we een geweldig evenement kunnen verwachten, met veel mogelijkheden voor werkgevers en werkzoekenden om elkaar te ontmoeten en te netwerken. We kijken er naar uit om u allemaal te verwelkomen op de beurs en we zijn ervan overtuigd dat het een groot succes zal worden.

icon 'Technoboost'

Locatie

Wij verwelkomen u graag in Furnevent, gelegen in de Nijverheidsstraat 8, 8630 Veurne.

Onze partners en deelnemende bedrijvenOverzicht deelnemers

Organisatie

JCI is een wereldwijde vereniging voor personen tussen 18 en 40 jaar die persoonlijk willen groeien via leuke ervaringen en belevingen. Projectwerking is een belangrijk deel en het kloppend hart van de afdelingen. De ideeën mogen zo gek klinken als ze willen, als er een team is van enkele leden die hieraan wil werken, dan doen we dat gewoon. JCI Veurne-Westkust daagt zichzelf elk jaar uit minstens 1 nieuw initiatief uit te werken.


JCI Veurne-Westkust groepsfoto

Contact

Heb je vragen, interesse of andere?

icoon 'mail'

jobconnect@jci-vw.be