Projecten werkingsjaar 2018-2019

Diner in the dark

Via dit project willen ze het sociaal bewustzijn verhogen over het leven blinden en slechtziendend. Dit willen we onder andere doen door een unieke ervaring aan te bieden: een etentje in het donker. Daarnaast willen ze de werking van een organisatie ondersteunen die zich voor deze doelgroep inzet: Vrienden der Blinden.
Je zal zien! Of niet?

Trekker(s): Sofie & Evelyn
Leden: Valerie, Birgit

Via dit project wordt ook van de gelegnheid gebruik gemaakt om de organisatie Vrienden der Blinden vzw, gelegen in Koksijde, in de kijker te zetten. Dit opleidingscentrum leidt blindengeleidehonden op, maar kan dit niet zonder steun en bijdragen. Een hond opleiden kost ongeveer 25.000 euro.

WOfS - Westhoek Olympiade for Specials- editie 4

Westhoek Olympiade for Specials is toe aan zijn laatste en vierde editie. Omdat dit project ons nauw aan ons hart ligt gaan we er nog 1x voor en zullen we een fantastische en onvergetelijke sportdag organiseren voor mensen met een mentale beperking. Gezelligheid & amusement staan centraal en wij krijgen er een fantastisch gevoel voor terug.

Trekker(s):
Leden:

West-Vlaamse Jonge Ondernemer

De verkiezing Vlaamse Jonge ondernemer is een vaste waarde binnen JCI. De voorrondes worden provinciaal georganiseerd waarna de finalisten strijden voor de titel Vlaamse Jonge Ondernemer.

Afgevaardigd vanuit afdeling: Bart & Evelyn

Via deze verkiezing willen we jonge ondernemers in de kijker zetten. JCI moedigt graag ondernemingszin aan en weker wanneer dit gepaard gaat met innovatie. De kandidaten zullen ook dit jaat een leerrijk traject tegemoet gaan. De winnaar van de West-Vlaamse voorronde, stroomt door naar de finale van de Vlaamse Jonge Ondernemer van het jaar. In 2018 mocht Robin Maes (MR Group) uit Kortrijk dewe mooie award in ontvangst nemen.